Contactgegevens

Aarts & Nijenhuis Advocaten
Bezoek- en postadres:
Sint Annastraat 57
6524 EH Nijmegen

T: 024 - 365 07 11
F: 024 - 388 82 56
E: info@an-advocaten.nl

Strafrecht

Inmiddels heeft mr. Nijenhuis meer dan tien jaar ervaring op het gebied van strafrecht en jeugdstrafrecht. Een gedegen voorbereiding, goede dossierkennis en een adequaat pleidooi kunt u van hem verwachten. Mr. Nijenhuis houdt zijn kennis op peil door met andere advocaten wekelijks jurisprudentie te bespreken en te bestuderen. Ook volgt hij diverse cursussen op dit rechtsgebied, waar echt zijn passie ligt. Goede resultaten zijn behaald in omvangrijke drugszaken, maar ook de kleinere zaken hebben zijn volledige aandacht.

Mr. Nijenhuis staat cliënten bij indien zij een dagvaarding hebben ontvangen en moeten verschijnen voor de rechtbank. Ook in hoger beroep en cassatieprocedures bij de Hoge Raad kan hij uw belangen behartigen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u wordt gearresteerd, een oproeping ontvangt om voor een (getuigen)verhoor te verschijnen of de Officier van Justitie u per brief heeft laten weten u een straf op te willen leggen (een strafbeschikking of transactie). Bij dergelijke kwesties kan mr. Nijenhuis u adviseren en/of bijstaan.

Indien u bezwaar wil maken tegen de omzetting van een taakstraf in vervangende hechtenis of de opname en verwerking van uw DNA, kan mr. Nijenhuis ook rechtsbijstand verlenen. Namens u kan teven een klachtprocedure worden gestart, bijvoorbeeld als goederen van u in beslag zijn genomen of wanneer u slachtoffer bent en de verdachte niet wordt vervolgd.

Soms krijgt u te maken met een zaak die zowel raakvlakken heeft met het bestuursrecht als het strafrecht. U kunt daarbij denken aan een strafzaak wegens rijden onder invloed en het opleggen van een alcoholslot door het CBR. Daarnaast kan bij een aanzienlijke terugvordering van een verstrekte uitkering ook een strafrechtelijke procedure plaatsvinden.

Nu mr. Nijenhuis zowel gespecialiseerd is in het strafrecht als in het (bijzonder) bestuursrecht, kan hij u in beide zaken bijstaan en hoeft u dus niet verschillende advocaten in te schakelen.Contactgegevens

Aarts & Nijenhuis Advocaten
Bezoek- en postadres:
Sint Annastraat 57
6524 EH Nijmegen

T: 024 - 365 07 11
F: 024 - 388 82 56
E: info@an-advocaten.nl

Aarts & Nijenhuis Advocaten • Sint Annastraat 57 • 6524 EH Nijmegen • T: 024 - 365 07 11 • F: 024 - 388 82 56 • info@an-advocaten.nl • KVK 61309559